Martina Fleer Helderziende Paragnost

Gastenboek

Wil je graag een stukje in mijn gastenboek schrijven stuur dan een mailtje. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen.


13-07-2019: voor 2010 moet heten voor 2020 is alles op zijn plaats gevallen :)
Jacqueline

13-07-2019: Ik spreek Martina al zeker 2,5 jaar.Zij heeft mij begeleid in het proces met mijn geliefde.Toen ik hier voor bij haar kwam zei zij:jullie ijn nog lang niet klaar met elkaar,ik zie een volwaardige relatie ... voor 2010 is alles op zijn plaats gevallen en duidelijk voor jou.Gedurende de afgelopen 2,5 jaar gaf zij mij steun en raad en wist zij samen met mij altijd te kijken naar oplossingen:hoe ga je om met periodes van contact en stilte.Zonder haar had ik de handdoek al lang in de ring gegooid.Inmiddels is de relatie zich aan het ontwikkelen en hoewel wij elkaar wel gevonden hadden ,mijn geliefde en ik,zijn wij nu pas bezig met ons pad samen.Het is de moeite waard!Ik kan Martina aan een ieder aanbevelen.Zij is oprecht,integer en een vakvrouw!Liefs,Jacqueline
Jacqueline

12-08-2017: Een paar weken geleden heb ik Dineke de raindrop massage gegeven. En later uitgependeld welke oliën haar de komende 6 weken ondersteunen in haar ontwikkelingsproces. En weer sta ik versteld van het resultaat die de oliën van Young Living bieden. Hier haar bericht: Lieve Martina, Tijdens de raindropmassage voelde ik al bijna direct een stevige energie in mijn onderrug zich opbouwen en ook de dagen er na werkte de massage nog door. Ik voelde mij beter in mijn kracht staan en veel energieker. Ook de 3 etherische oliën, die je later voor mij uit pendelde, zijn exact die oliën, die ik nodig had voor mijn focus en punten van aandacht voor dat moment. Ook deze werkten bijna onmiddelijk na het inmasseren op de huid. En het zijn (h)éérlijk puur geurende oliën! Liefs van Dineke "
Dineke

10-06-2017: Lieve Martina, bedankt voor de heerlijke raindropmassage. Ik heb ervan genoten, een echte aanrader!"
Renate

07-06-2017: hallo lieve martine ik zag je bericht op fb over de raindrop massage. iets waar ik ik een tijdje mee loop om het zelf te gaan geven. dit was voor mij de kans om het zelf eens te ondergaan en te voelen wat en of het werkelijk wat doet. nou ik heb het geweten. ik voelde tijdens de massage al veel gebeuren en kreeg vele inzichten,waar ik blij van werd. sommige inzichten kon en kan ik nog niet plaatsen,ik vertrouw erop dat dat vanzelf wel komt op de tijd dat het nodig is de dagen erna voelde ik me steeds dichter bij mezelf komen en dus steeds meer in mijn kracht. dank je wel voor de fijne behandeling en ik heb inmiddels de olien besteld om het zelf te gaan geven . 1 drempel ben ik over. super bedankt en zie en spreek je graag nog eens gauw. liefs sandra"
sandra botter

05-06-2017: Ik heb al enige tijd contact met Martina haar consulten zijn zeer zuiver en respectvol. Haar begeleidingsgesprekken geven rust en inzicht in mijn eigen proces en zorgen voor een stuk bewustwording. De boodschappen die ze doorkrijgt bevestigen vaak mijn eigen innerlijk weten. Dank je wel Martina voor je hulp, waardoor ik steeds meer vanuit mijn hart kan leven en mijn ego kan loslaten. Hartegroet Lenie"
Lenie

09-05-2017: De raindropmassage heeft me echt een opkikker gegeven. De massage zelf was heerlijk met al die geurende olieën. Voelde me verwend. Ook jouw ervaringen en boodschappen die je doorkreeg, hebben me goed gedaan. De middag en avond voelde ik me zachter van binnen, minder zwaar in de schouders. Meer in m'n lichaam en tegelijkertijd dichter bij mijnZelf. Vandaag behoefte aan alleen zijn, veel naar binnen gericht. In de stilte en rust kon ik mildheid ervaren. En elke keer de keuze bewust worden, kies ik voor de angst of voor de liefde. Dank je wel, Martina. Het was een geschenk!! Zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet, Marianne "
Marianne

02-05-2017: Hoi Martina, ik wil jou super bedanken voor de energetische behandelingen die je bij mijn man doet. Tot voor een paar weken terug was ik soms heel bang voor zijn gezondheid, zo gestressed, zo vaak pijn op zijn borst. Nu is hij de relaxedheid zelf. Moet gewoon vaak om hem lachen want zo ken ik hem helemaal niet. Je hebt een circel doorbroken waar we zelf niet uitkwamen. Dank je!"
Sandra

03-04-2017: Gedurende de afgelopen paar maanden heb ik Martina regelmatig gesproken. Wat voel ik me goed door haar begeleid! Tevens gestimuleerd om krachtig, liefdevol en bewust mijn pad verder te bewandelen! Zoals zij liefdevol, vol mededogen en helder de situaties ziet en de informatie erover doorgeeft, wordt er op natuurlijke wijze, mededogen en Liefde nog meer in mij aangewakkerd waardoor ik vervolgens de situaties die dan spelen ook vanuit een helderder inzicht kan zien en met meer rust kan ervaren! Vanuit rust geeft ze advies en informatie door, waar ik heel veel aan heb. En het blijft me verbazen hoe Martina exact situaties wist te benoemen die zijn voorgevallen waarover ik niets met haar had gedeeld omdat het gewoon niet ter sprake kwam. Zaken die wel van invloed waren binnen het geheel. Het resultaat ervan is o.a. dat ik ze vanuit een ander gezichtspunt kan bekijken wat dus ook weer voor meer opheldering zorgt. Geweldig! Ik kan het echt een ieder aanbevelen om Martina te raadplegen voor goede en heldere inzichten en adviezen. En voor goede, liefdevolle begeleiding. Hartelijk bedankt Martina! Ook voor je geduld met mij ; ) Heel veel Liefs, Aida "
Aida

02-04-2017: Dank je wel Martina voor je consult. Ik heb je langere tijd niet gesproken en toch blijf je bij je bevindingen die je destijds ook zag. Je consult was helder, duidelijk en integer. Alles kwam tot nu toe ook qua tijd hoe jij het invoelde uit! Ik ben blij je weer gesproken te hebben. Tot snel. Lieve gr J."
Jose

11-03-2017: Lieve Martina, Ik wil je hier even laten weten dat ik je een lief en mooi mens vind. Dank je wel voor het fijne gesprek. Je bent een vrouw die werkelijk hart heeft voor de mensen en dat is heel waardevol. Je bent eigenlijk ook een healer door te zijn wie je van nature al bent. Veel liefs van Paula "
Paula

06-01-2017: Lieve Martina, in de zomer van 2015 heb ik een telefonisch consult bij je gehad omdat ik met zorgen over een geliefde die ik nagenoeg uit mijn leven verjaagd had. Ik was overstuur en je gaf me een fijn gesprek waarin je gepoogd hebt me gerust te stellen en me zo ver mogelijk vooruit te laten kijken naar de band tussen mij en deze man. Je vertelde me dat het allemaal zijn tijd nodig had, en gaf me enkele aanknopingspunten waar ik houvast aan had. Nu 1,5 jaar later kijk ik met enige verbazing terug en zie dat alles is verlopen zoals je het me toen kon beschrijven. Mijn leven heeft een aantal vreemde wendingen genomen. Als ik daar op voorhand over had gehoord, had ik niet geloofd wat er te gebeuren stond. Hij en ik zijn elkaar niet kwijtgeraakt, integendeel, we zijn in zekere zin dichter bij elkaar gekomen, en nu is het 'gewoon, goed'. Ik vind dat je dat heel goed gezien ofwel aangevoeld hebt. Ik kon je dit niet eerder schrijven, omdat ik zelf het overzicht nog niet had. Ik zat in de maalstroom van gebeurtenissen en zag niet, wat zich voor mij ontvouwde. Nu ik erop terug kan zien, merk ik pas hoezeer je verder kon kijken dan ik, en me daar eerlijk en kalm in geholpen hebt. Dank je wel. Ik heb veel aan je woorden gehad, de afgelopen jaren. Je hebt een heldere blik vooruit, je bent eerlijk en bewust; dat is me heel waardevol. Groet, H."
H.

25-11-2016: Lieve gastenboekbezoekers, de vandaag geplaatsten gastenboekberichten zijn een klein deel van de gastenboekberichten die ik in de loop der tijd heb ontvangen. Doordat deze website nieuw is heb ik vandaag weer een deel van de gastenboekberichten overgeplaatst. Met een hartelijke groet,Martina Fleer"
Martina

25-11-2016: Gisteren een consult van een uur gehad bij Martina thuis. Heel bijzonder! Zij heeft een ongelooflijk mooie en warme uitstraling, je voelt je direct op je gemak bij haar. Zij ziet en voelt snel en makkelijk de energieën en weet goed contact te maken met de spirituele wereld. Zij heeft daarnaast een enorme levenswijsheid. Zij heeft antwoord gegeven op al mijn vragen en wist al haar waarnemingen in het juiste perspectief te plaatsen. Zij gaf mij goede tips die bijzonder bruikbaar zijn. Ik wil zeker nog eens terugkomen! Martina, ongelooflijk bedankt, je bent een heel bijzonder mens... "
Rene

25-11-2016: Ik heb een heel fijn gesperk gehad met Martina. Martina ziet heel veel, ook de indrukken die in de diepere lagen zijn achtergebleven. Ze heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dingen, waaraan ik meer aandacht moet schenken, dieper naar moet gaan kijken. Ik vind Martina een heel wijze en eerlijke vrouw die de informatie op een correctte manier weet te brengen.Geen enkel twijfel gehad aan haar helderziendheid. Ik ervaar dit als een zeer postieve bijdrage aan mijn geestelijk groei. Martina, hartelijk dank! En ja nog iets, Martina praat vanuit een heel diepe innerlijke stilte....een holistische benadering/kennis, iets wat mij heel erg heeft geraakt en waardoor ik de essentie van sommige dingen veel beter ben gaan zien/begrijpen. Dikke knuffel, Devie"
Devie

25-11-2016: Ik heb gisteren een heel fijn gesprek met martina gehad,waar in er voor mij veel duidelijk is geworden over de dingentjes waar ik mee zit/zat.Heel fijn dat ze mij adviezen heeft gegeven waar ik echt wat mee kan en zeker haar raad zal opvolgen.Ben rustiger in mijn gevoel nu en heb er weer vertrouwen in. Heel erg bedankt hiervoor martina! Liefs Nadia "
Nadia

25-11-2016: Vanavond was ik door omstandigheden erg onrustig. Meteen wist ik :Martina bellen.Ik ken Martina al wat langer,ze heeft me vaker geholpen. Ook vanavond werden de dingen weer duidelijk die ik mocht horen. Ze neemt de tijd en vindt de juiste woorden die ik nodig heb. Ze gebruikt daarbij haar eigen woorden vanuit haar weten en ervaringen maar ook geeft ze door wat haar verteld wordt door mijn begeleider(s) en haar eigen begeleiders. Het geeft me weer rust, vertrouwen en moed om door te gaan op mijn pad. Dank je Martina!!! Je bent een geweldig, lief en bijzondere vrouw !!! Een vrouw die ik ook andere mensen aanraadt voor een consult! liefs Hanny "
Hanny

25-11-2016: Martina is heel zuiver. Meteen voelt ze de dingen goed aan. Ook voelt ze de mensen aan met wie ik contact heb, al ken ik bijv de persoon alleen maar via mail. Daarnaast geeft ze goed advies en inzicht wat ik beste zou kunnen doen of hoe om te gaan in een bepaalde situatie. Ik heb eerder paragnosten etc opgezocht, maar vind Martina echt 1 van de allerbeste, gewoon omdat ze duidelijk en lekker eerlijk is. Ik ga haar zeker ooit nog een keer bellen. Thanx, Claudia "
Claudia

25-11-2016: Ik heb met Martina een open en eerlijk gesprek gehad. Ze wist precies te vertellen, waar ik mee bezig ben, en gaf mij goede adviezen hoe ik hier mee om kan gaan. Het was een telefonisch consult, maar ze kon me dingen tot in details vertellen over mezelf en mijn omgeving. Ik herkende veel van wat ze zei, en heb ook nieuwe inzichten gekregen. Ik heb veel aan de informatie die ze me heeft meegegeven en kan daardoor weer verder met mijn proces. Ze nam alle tijd voor mij, en het voelde prettig en veilig om met haar te praten. Ik heb met haar een afspraak gemaakt voor een tweede consult, omdat ik vertrouwen in haar heb en het gevoel heb dat zij mij echt kan helpen met mijn vragen. Nogmaals bedankt Martina! Liefs Manel"
Manel

25-11-2016: Ik heb gisteren ook een gesprek gehad met Martina. Martina was voor mij heel duidelijk en eerlijk. Ook toen de informatie niet echt was wat ik wilde horen en/of hoopte. Haha. Ze was geduldig en wilde alles uitleggen tot ik het begreep. Ik heb er veel aan gehad en weet nu waar ik me op moet richten. Het is toch waar zoals jullie weten: een harde waarheid is toch altijd waardevoller dan een mooie leugen. Martina, nogmaals heel erg bedankt en ik bel jou zeker weer als ik antwoorden wil. Liefs, Esther"
Esther

25-11-2016: Ik heb een plezierig en verhelderend gesprek met Martina gehad.Wat ze zei klopte, niet alleen over mijzelf, ook over anderen. Ik weet nu welke weg ik moet inslaan. Bedankt Martina"
anoniem

25-11-2016: Je bent instaat mensen (zoals jij dit noemt) thuis te brengen. Dit is de mooiste plek om te zijn. Dank je wel voor je tijd en aandacht. Liefs Loes"
Loes

25-11-2016: In een tijd van veel onrust en moeheid, trof ik de website van Martina en die sprak me direct aan. Haar beschrijving via het telefonisch consult was erg treffend en met de oplossingsrichting die ze bood, kan ik heel goed uit de voeten. anoniem."
anoniem

25-11-2016: De reading die wij hebben mogen ontvangen vanMartina is voor ons een verhelderend moment geweest. Onze twee jongens sliepen allebei niet goed. Ze werden vaak wakker en waren erg onrustig. Martina heeft eerst bij de kinderen ingevoeld en heeft ons verteld wat er de oorzaak van zou kunnen zijn. Dat ene moment bleek niet voldoende om de onrust in ons huis weg te krijgen. We hebben toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar nu zonder de kinderen erbij. In het mooie en warme gesprek dat we toen hebben gehad is veel opgehelderd. Het heeft ons in ieder geval aan het denken gezet en het heeft ook geresulteerd in rustige nachten. De kinderen slapen goed. Voor ons ligt er een schone taak om ons ook meer bezig te houden met de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Martina bedankt voor de fijne gesprekken. Met vr.gr. Wouter & Marlies (&kids)"
Wouter

25-11-2016: Ik heb nu voor de tweede keer een reading ( telefonisch consult ) bij Martina gehad en had de behoefte om een positieve beoordeling op haar site achter te laten Het eerste gesprek wat ik met haar had,gaf me zoveel kracht en rust en voelde zo fijn aan,dat ik op een gegeven moment weer een afspraak bij haar heb gemaakt. Ze is een warme persoonlijkheid en vertelde mij dingen uit mijn naaste omgeving,die helemaal klopten. Over mijn diebare personen kon ze mij exact de de dingen vertellen, die zo kloppend waren en die ze absoluut niet kon weten.Ik hoefde bijna geen informatie te geven. Heb in het verleden al eens eerder een gesprek gehad met een paranormaal begaafd persoon,maar intuitief voelde dit niet altijd goed aan. Ik ga zeker nog een keer weer een afspraak met haar maken. B.D."
B.D.

25-11-2016: Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een keer bij Martina op bezoek te gaan. Een fijn gesprek waar je al je vragen kunt stellen en je een heleboel inzicht voor terug krijgt. Ik weet nu op welke dingen ik me moet richten en welke ik moet loslaten om me prettiger te voelen. Het heeft mij veel rust gegeven en energie om mijn leven weer te gaan leven. Heel erg bedankt, Martina."
anoniem

25-11-2016: Mijn ervaring met Martina is, dat zij zeer energieke krachten heeft. Ik merkte dat, toen zei 2 keer een huis bezoek bij mij heeft gedaan. D.m.v. handoplegging kon ik weer beter lopen, praten en zitten, wat ik voor die tijd niet kon. Ze geeft zelfs energie door, als je met haar aan het chatten bent op msn. Ik kon daarna 4 uur gwoon praten zonder te stotteren en met dubbele tong te praten. Door haar en haar energieke krachten, had ik toch nog leuke kerstdagen. Ben haar zeer dankbaar en raad iedereen aan om contact met haar te zoeken.P.D."
P.D.

25-11-2016: G.Dijk. spiritueel in Delden. Zij is iemand die een duidelijke boodschap kan overbrengen. Ook heeft zij wat losgemaakt wat ik zonder het zelf te hebben beseft had weggestopt. Er wordt iets losgemaakt waar je over gaat nadenken. Ik heb dit zeer gewaardeerd in haar en heb die middag dat zij een psychometrie gaf, toch wel wat van opgestoken. Ik wens Martina veel succes in haar bijzondere werk."
Gerard

25-11-2016: Een bijzonder vrouw, die veel warmte en rust over brengt. Heb haar ontmoet bij een middag bij mij zus. Ze heeft ons erg geholpen (en doet ze nog steeds) met onze dochter, we zijn er achter gekomen dat zij entiteiten ziet en ze zaten bij haar op de kamer. Onrustig slapen, gillen, huilen altijd na ander half uur dat zei in bed lag. Nu heeft ze ons huis en vooral haar kamer gereinigd en je staat versteld maar ze slaapt als nooit te voren. Zelf heb ik wijze lessen van haar mogen horen en heb daar ook bewust wat mee gedaan. Je wordt er POSITIEF een ander mens van. Ga zeker door Martina en hopelijk krijgen nog meer mensen jou bijzondere gave te zien. Noltus"
Inge

25-11-2016: Ik ben erg blij dat ik Martina heb ontmoet. Zij heeft voor onze zoon veel mogen betekenen. Hij ziet ook entiteiten en was altijd erg bang in z'n eigen huis. Zij heeft bij ons het huis gereinigd en wat tips aan de hand gedaan, we hebben een heel ander kind in huis. Ik heb zelf mogen ervaren hoeveel licht en liefde ze je geeft, ze is een geweldig mens. Ik kan het je aanraden met haar in contact te komen. Martina ik wens je heel veel succes, en liefde voor de toekomt. Diana."
Diana

25-11-2016: Martina: een geweldige vrouw met een duidelijke boodschap voor iedereen waarvoor zij aan het werk is. Ze geeft duidelijke en bruikbare informatie die ze doorkrijgt en weet eenieder te boeien. Ik ben persoonlijk blij haar ontmoet te hebben tijdens De Goede Doelendag van de Spirituele Vriendenkring Delden. Haar deelname heeft mede bijgedragen tot een geslaagde dag. Ook de psychometrie-sessies met haar zijn fijn om bij te wonen en geeft telkens bruikbare dingen voor de mensen die er zijn. Heerlijk om haar aan het werk te zien en ook om met haar persoonlijk te praten. Ik wens haar verder veel succes en veel kracht, licht en liefde met haar werk. Peter Zengerink"
Peter

25-11-2016: Ik sta altijd wat sceptisch tegen dit soort zaken, bij Martina merkt zelf de sceptische mens dat er meer is tussen hemel en aarde.... Zij heeft mij dingen verteld die zij eenvoudig niet kon weten op een andere manier....De psychometrie avond was erg leuk en concreet. Geen algemeenheden, maar echte info. Kortom een aanrader! Gyonne"
Gyonne

25-11-2016: Martina is goed in het reinigen van huizen en in het geven van richting. Wat heb je nog nodig of waar kun je aan werken om te groeien. Ze heeft ons huis energetisch schoon gemaakt en mij op weg geholpen . Haar informatie is zuiver. Ze is ook nog eens een leuk mens met humor. Astrid"
Astrid

18-07-2016: Lieve Martina. Al sinds tweeenhalf jaar ben je regelmatig mijn steun en toeverlaat. Toen zei je al ... dit kan wel eens lang gaan duren. Ik zag er tegenop, maar nu ik terugkijk zie ik dat ik die tijd nodig heb gehad om te groeien en sterk te worden. En jij hebt me daarbij geholpen! Door jouw warmte, inzichten en vooruitziende blik weet je me steeds weer rust en kracht te geven. Hierdoor heb ik weer geduld en vertrouwen door kunnen geven en merk ik dat de oester bij de ander weer open gaat en ik weer mag genieten van de prachtige parel binnenin! Ik ben je dankbaar voor alles!!"
Marion

13-07-2016: van 2015 - Hoe versteld kun je toch zijn als iemand ook de taal van het hart spreekt iemand die je niet kent maar die toch weet wat je voelt en meemaakt het kan toch niet dat dit alleen heldervoeldend of helderziendheid heet het is de connectie die Martina maakt doordat zij mensen hun harten raakt met haar eerlijkheid en innerlijke wijsheid weet ze je van veel dingen bewust te maken en neemt ze je mee naar je eigen stilte, naar de diepte van je ziel meditatie is haar tool en liefde is haar drijfveer. Het ''probleem bij wortel aanpakken'' is haar praktische manier. Martina, je bent bijzonder, dit is wat je bent en fijn dat je dit zo kan! liefs, mama en Devie"
Devie en mama

05-04-2015: Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda"
Linda

02-07-2016: Vanochtend "op de plank" bij de osteopaat kwam een diep gevoel voor dankbaarheid voor jouw op. Dank je voor je consult. Het doet zijn werk. "
Maarten

09-04-2016: Ons gezin slaapt weer ontspannen en we staan energieker op Telkens, nadat we terug kwamen van vakanties, voelden wij de sensatie dat ons huis niet fijn en èrg onaangenaam aanvoelde. De energie van ons huis voelde als erg negatief, en bij ons zelf stroomde onze eigen energie niet. We voelden ons zwaar, vermoeid, verdrietig, gevoel van niet vooruit te komen..., en dat ná onze vakanties waar we wèl GOED sliepen. Martina was al een paar keer in ons huis geweest.., ook als wij er wel eens niet waren en ze voelde dat het zéér negatief aanvoelde. We vroegen Martina ons huis energetisch te reiningen. Het bleek dat er meerder negatieve entiteiten in ons huis aanwezig waren die door één van ons "aangetrokken" werd en dat deze zéér "pittig" waren en het voor Martina een behóórlijke klus bleek om deze 4 "zware"entiteiten te verzoeken het huis te verlaten, middels haar 3 huisreinigingen... We ervaren het als zéér bijzonder dat er weer ontspannenheid is in huis, het huis voelt SCHOON, fris en groter aan dan vóór de huisreiniging. We zijn ontzettend blij dat we weer goed en intensief slapen en in een prettiger sfeer in ons huis kunnen vertoeven. Martina.., we zijn je erg dankbaar voor je hulp! Lieve groet, Mariska""
Mariska

29-11-2015: Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald
Ronald

08-11-2014: Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij, Mieke
Mieke

06-11-2014: Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs Mieke
Mieke

03-11-2014: Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda
Linda

28-10-2014: Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene
Irene

06-09-2014: Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.
Vivianne

05-09-2014: Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-08-2014: Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

15-07-2014: Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.
Beatrix

08-05-2014: Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.
Paulien

05-05-2014: Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam
Miriam

19-04-2014: Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise
Elise

18-04-2014: Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.
Jessie

09-11-2013: Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.
Corry

11-09-2013: Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda
Linda

20-03-2013: Alle lof voor Martina!!!
Andre

04-03-2013: Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel
Conny


Gastenboek

Wil je graag een stukje in mijn gastenboek schrijven stuur dan een mailtje. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen.


13-07-2019: voor 2010 moet heten voor 2020 is alles op zijn plaats gevallen :)
Jacqueline

13-07-2019: Ik spreek Martina al zeker 2,5 jaar.Zij heeft mij begeleid in het proces met mijn geliefde.Toen ik hier voor bij haar kwam zei zij:jullie ijn nog lang niet klaar met elkaar,ik zie een volwaardige relatie ... voor 2010 is alles op zijn plaats gevallen en duidelijk voor jou.Gedurende de afgelopen 2,5 jaar gaf zij mij steun en raad en wist zij samen met mij altijd te kijken naar oplossingen:hoe ga je om met periodes van contact en stilte.Zonder haar had ik de handdoek al lang in de ring gegooid.Inmiddels is de relatie zich aan het ontwikkelen en hoewel wij elkaar wel gevonden hadden ,mijn geliefde en ik,zijn wij nu pas bezig met ons pad samen.Het is de moeite waard!Ik kan Martina aan een ieder aanbevelen.Zij is oprecht,integer en een vakvrouw!Liefs,Jacqueline
Jacqueline

12-08-2017: Een paar weken geleden heb ik Dineke de raindrop massage gegeven. En later uitgependeld welke oliën haar de komende 6 weken ondersteunen in haar ontwikkelingsproces. En weer sta ik versteld van het resultaat die de oliën van Young Living bieden. Hier haar bericht: Lieve Martina, Tijdens de raindropmassage voelde ik al bijna direct een stevige energie in mijn onderrug zich opbouwen en ook de dagen er na werkte de massage nog door. Ik voelde mij beter in mijn kracht staan en veel energieker. Ook de 3 etherische oliën, die je later voor mij uit pendelde, zijn exact die oliën, die ik nodig had voor mijn focus en punten van aandacht voor dat moment. Ook deze werkten bijna onmiddelijk na het inmasseren op de huid. En het zijn (h)éérlijk puur geurende oliën! Liefs van Dineke "
Dineke

10-06-2017: Lieve Martina, bedankt voor de heerlijke raindropmassage. Ik heb ervan genoten, een echte aanrader!"
Renate

07-06-2017: hallo lieve martine ik zag je bericht op fb over de raindrop massage. iets waar ik ik een tijdje mee loop om het zelf te gaan geven. dit was voor mij de kans om het zelf eens te ondergaan en te voelen wat en of het werkelijk wat doet. nou ik heb het geweten. ik voelde tijdens de massage al veel gebeuren en kreeg vele inzichten,waar ik blij van werd. sommige inzichten kon en kan ik nog niet plaatsen,ik vertrouw erop dat dat vanzelf wel komt op de tijd dat het nodig is de dagen erna voelde ik me steeds dichter bij mezelf komen en dus steeds meer in mijn kracht. dank je wel voor de fijne behandeling en ik heb inmiddels de olien besteld om het zelf te gaan geven . 1 drempel ben ik over. super bedankt en zie en spreek je graag nog eens gauw. liefs sandra"
sandra botter

05-06-2017: Ik heb al enige tijd contact met Martina haar consulten zijn zeer zuiver en respectvol. Haar begeleidingsgesprekken geven rust en inzicht in mijn eigen proces en zorgen voor een stuk bewustwording. De boodschappen die ze doorkrijgt bevestigen vaak mijn eigen innerlijk weten. Dank je wel Martina voor je hulp, waardoor ik steeds meer vanuit mijn hart kan leven en mijn ego kan loslaten. Hartegroet Lenie"
Lenie

09-05-2017: De raindropmassage heeft me echt een opkikker gegeven. De massage zelf was heerlijk met al die geurende olieën. Voelde me verwend. Ook jouw ervaringen en boodschappen die je doorkreeg, hebben me goed gedaan. De middag en avond voelde ik me zachter van binnen, minder zwaar in de schouders. Meer in m'n lichaam en tegelijkertijd dichter bij mijnZelf. Vandaag behoefte aan alleen zijn, veel naar binnen gericht. In de stilte en rust kon ik mildheid ervaren. En elke keer de keuze bewust worden, kies ik voor de angst of voor de liefde. Dank je wel, Martina. Het was een geschenk!! Zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet, Marianne "
Marianne

02-05-2017: Hoi Martina, ik wil jou super bedanken voor de energetische behandelingen die je bij mijn man doet. Tot voor een paar weken terug was ik soms heel bang voor zijn gezondheid, zo gestressed, zo vaak pijn op zijn borst. Nu is hij de relaxedheid zelf. Moet gewoon vaak om hem lachen want zo ken ik hem helemaal niet. Je hebt een circel doorbroken waar we zelf niet uitkwamen. Dank je!"
Sandra

03-04-2017: Gedurende de afgelopen paar maanden heb ik Martina regelmatig gesproken. Wat voel ik me goed door haar begeleid! Tevens gestimuleerd om krachtig, liefdevol en bewust mijn pad verder te bewandelen! Zoals zij liefdevol, vol mededogen en helder de situaties ziet en de informatie erover doorgeeft, wordt er op natuurlijke wijze, mededogen en Liefde nog meer in mij aangewakkerd waardoor ik vervolgens de situaties die dan spelen ook vanuit een helderder inzicht kan zien en met meer rust kan ervaren! Vanuit rust geeft ze advies en informatie door, waar ik heel veel aan heb. En het blijft me verbazen hoe Martina exact situaties wist te benoemen die zijn voorgevallen waarover ik niets met haar had gedeeld omdat het gewoon niet ter sprake kwam. Zaken die wel van invloed waren binnen het geheel. Het resultaat ervan is o.a. dat ik ze vanuit een ander gezichtspunt kan bekijken wat dus ook weer voor meer opheldering zorgt. Geweldig! Ik kan het echt een ieder aanbevelen om Martina te raadplegen voor goede en heldere inzichten en adviezen. En voor goede, liefdevolle begeleiding. Hartelijk bedankt Martina! Ook voor je geduld met mij ; ) Heel veel Liefs, Aida "
Aida

02-04-2017: Dank je wel Martina voor je consult. Ik heb je langere tijd niet gesproken en toch blijf je bij je bevindingen die je destijds ook zag. Je consult was helder, duidelijk en integer. Alles kwam tot nu toe ook qua tijd hoe jij het invoelde uit! Ik ben blij je weer gesproken te hebben. Tot snel. Lieve gr J."
Jose

11-03-2017: Lieve Martina, Ik wil je hier even laten weten dat ik je een lief en mooi mens vind. Dank je wel voor het fijne gesprek. Je bent een vrouw die werkelijk hart heeft voor de mensen en dat is heel waardevol. Je bent eigenlijk ook een healer door te zijn wie je van nature al bent. Veel liefs van Paula "
Paula

06-01-2017: Lieve Martina, in de zomer van 2015 heb ik een telefonisch consult bij je gehad omdat ik met zorgen over een geliefde die ik nagenoeg uit mijn leven verjaagd had. Ik was overstuur en je gaf me een fijn gesprek waarin je gepoogd hebt me gerust te stellen en me zo ver mogelijk vooruit te laten kijken naar de band tussen mij en deze man. Je vertelde me dat het allemaal zijn tijd nodig had, en gaf me enkele aanknopingspunten waar ik houvast aan had. Nu 1,5 jaar later kijk ik met enige verbazing terug en zie dat alles is verlopen zoals je het me toen kon beschrijven. Mijn leven heeft een aantal vreemde wendingen genomen. Als ik daar op voorhand over had gehoord, had ik niet geloofd wat er te gebeuren stond. Hij en ik zijn elkaar niet kwijtgeraakt, integendeel, we zijn in zekere zin dichter bij elkaar gekomen, en nu is het 'gewoon, goed'. Ik vind dat je dat heel goed gezien ofwel aangevoeld hebt. Ik kon je dit niet eerder schrijven, omdat ik zelf het overzicht nog niet had. Ik zat in de maalstroom van gebeurtenissen en zag niet, wat zich voor mij ontvouwde. Nu ik erop terug kan zien, merk ik pas hoezeer je verder kon kijken dan ik, en me daar eerlijk en kalm in geholpen hebt. Dank je wel. Ik heb veel aan je woorden gehad, de afgelopen jaren. Je hebt een heldere blik vooruit, je bent eerlijk en bewust; dat is me heel waardevol. Groet, H."
H.

25-11-2016: Lieve gastenboekbezoekers, de vandaag geplaatsten gastenboekberichten zijn een klein deel van de gastenboekberichten die ik in de loop der tijd heb ontvangen. Doordat deze website nieuw is heb ik vandaag weer een deel van de gastenboekberichten overgeplaatst. Met een hartelijke groet,Martina Fleer"
Martina

25-11-2016: Gisteren een consult van een uur gehad bij Martina thuis. Heel bijzonder! Zij heeft een ongelooflijk mooie en warme uitstraling, je voelt je direct op je gemak bij haar. Zij ziet en voelt snel en makkelijk de energieën en weet goed contact te maken met de spirituele wereld. Zij heeft daarnaast een enorme levenswijsheid. Zij heeft antwoord gegeven op al mijn vragen en wist al haar waarnemingen in het juiste perspectief te plaatsen. Zij gaf mij goede tips die bijzonder bruikbaar zijn. Ik wil zeker nog eens terugkomen! Martina, ongelooflijk bedankt, je bent een heel bijzonder mens... "
Rene

25-11-2016: Ik heb een heel fijn gesperk gehad met Martina. Martina ziet heel veel, ook de indrukken die in de diepere lagen zijn achtergebleven. Ze heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dingen, waaraan ik meer aandacht moet schenken, dieper naar moet gaan kijken. Ik vind Martina een heel wijze en eerlijke vrouw die de informatie op een correctte manier weet te brengen.Geen enkel twijfel gehad aan haar helderziendheid. Ik ervaar dit als een zeer postieve bijdrage aan mijn geestelijk groei. Martina, hartelijk dank! En ja nog iets, Martina praat vanuit een heel diepe innerlijke stilte....een holistische benadering/kennis, iets wat mij heel erg heeft geraakt en waardoor ik de essentie van sommige dingen veel beter ben gaan zien/begrijpen. Dikke knuffel, Devie"
Devie

25-11-2016: Ik heb gisteren een heel fijn gesprek met martina gehad,waar in er voor mij veel duidelijk is geworden over de dingentjes waar ik mee zit/zat.Heel fijn dat ze mij adviezen heeft gegeven waar ik echt wat mee kan en zeker haar raad zal opvolgen.Ben rustiger in mijn gevoel nu en heb er weer vertrouwen in. Heel erg bedankt hiervoor martina! Liefs Nadia "
Nadia

25-11-2016: Vanavond was ik door omstandigheden erg onrustig. Meteen wist ik :Martina bellen.Ik ken Martina al wat langer,ze heeft me vaker geholpen. Ook vanavond werden de dingen weer duidelijk die ik mocht horen. Ze neemt de tijd en vindt de juiste woorden die ik nodig heb. Ze gebruikt daarbij haar eigen woorden vanuit haar weten en ervaringen maar ook geeft ze door wat haar verteld wordt door mijn begeleider(s) en haar eigen begeleiders. Het geeft me weer rust, vertrouwen en moed om door te gaan op mijn pad. Dank je Martina!!! Je bent een geweldig, lief en bijzondere vrouw !!! Een vrouw die ik ook andere mensen aanraadt voor een consult! liefs Hanny "
Hanny

25-11-2016: Martina is heel zuiver. Meteen voelt ze de dingen goed aan. Ook voelt ze de mensen aan met wie ik contact heb, al ken ik bijv de persoon alleen maar via mail. Daarnaast geeft ze goed advies en inzicht wat ik beste zou kunnen doen of hoe om te gaan in een bepaalde situatie. Ik heb eerder paragnosten etc opgezocht, maar vind Martina echt 1 van de allerbeste, gewoon omdat ze duidelijk en lekker eerlijk is. Ik ga haar zeker ooit nog een keer bellen. Thanx, Claudia "
Claudia

25-11-2016: Ik heb met Martina een open en eerlijk gesprek gehad. Ze wist precies te vertellen, waar ik mee bezig ben, en gaf mij goede adviezen hoe ik hier mee om kan gaan. Het was een telefonisch consult, maar ze kon me dingen tot in details vertellen over mezelf en mijn omgeving. Ik herkende veel van wat ze zei, en heb ook nieuwe inzichten gekregen. Ik heb veel aan de informatie die ze me heeft meegegeven en kan daardoor weer verder met mijn proces. Ze nam alle tijd voor mij, en het voelde prettig en veilig om met haar te praten. Ik heb met haar een afspraak gemaakt voor een tweede consult, omdat ik vertrouwen in haar heb en het gevoel heb dat zij mij echt kan helpen met mijn vragen. Nogmaals bedankt Martina! Liefs Manel"
Manel

25-11-2016: Ik heb gisteren ook een gesprek gehad met Martina. Martina was voor mij heel duidelijk en eerlijk. Ook toen de informatie niet echt was wat ik wilde horen en/of hoopte. Haha. Ze was geduldig en wilde alles uitleggen tot ik het begreep. Ik heb er veel aan gehad en weet nu waar ik me op moet richten. Het is toch waar zoals jullie weten: een harde waarheid is toch altijd waardevoller dan een mooie leugen. Martina, nogmaals heel erg bedankt en ik bel jou zeker weer als ik antwoorden wil. Liefs, Esther"
Esther

25-11-2016: Ik heb een plezierig en verhelderend gesprek met Martina gehad.Wat ze zei klopte, niet alleen over mijzelf, ook over anderen. Ik weet nu welke weg ik moet inslaan. Bedankt Martina"
anoniem

25-11-2016: Je bent instaat mensen (zoals jij dit noemt) thuis te brengen. Dit is de mooiste plek om te zijn. Dank je wel voor je tijd en aandacht. Liefs Loes"
Loes

25-11-2016: In een tijd van veel onrust en moeheid, trof ik de website van Martina en die sprak me direct aan. Haar beschrijving via het telefonisch consult was erg treffend en met de oplossingsrichting die ze bood, kan ik heel goed uit de voeten. anoniem."
anoniem

25-11-2016: De reading die wij hebben mogen ontvangen vanMartina is voor ons een verhelderend moment geweest. Onze twee jongens sliepen allebei niet goed. Ze werden vaak wakker en waren erg onrustig. Martina heeft eerst bij de kinderen ingevoeld en heeft ons verteld wat er de oorzaak van zou kunnen zijn. Dat ene moment bleek niet voldoende om de onrust in ons huis weg te krijgen. We hebben toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar nu zonder de kinderen erbij. In het mooie en warme gesprek dat we toen hebben gehad is veel opgehelderd. Het heeft ons in ieder geval aan het denken gezet en het heeft ook geresulteerd in rustige nachten. De kinderen slapen goed. Voor ons ligt er een schone taak om ons ook meer bezig te houden met de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Martina bedankt voor de fijne gesprekken. Met vr.gr. Wouter & Marlies (&kids)"
Wouter

25-11-2016: Ik heb nu voor de tweede keer een reading ( telefonisch consult ) bij Martina gehad en had de behoefte om een positieve beoordeling op haar site achter te laten Het eerste gesprek wat ik met haar had,gaf me zoveel kracht en rust en voelde zo fijn aan,dat ik op een gegeven moment weer een afspraak bij haar heb gemaakt. Ze is een warme persoonlijkheid en vertelde mij dingen uit mijn naaste omgeving,die helemaal klopten. Over mijn diebare personen kon ze mij exact de de dingen vertellen, die zo kloppend waren en die ze absoluut niet kon weten.Ik hoefde bijna geen informatie te geven. Heb in het verleden al eens eerder een gesprek gehad met een paranormaal begaafd persoon,maar intuitief voelde dit niet altijd goed aan. Ik ga zeker nog een keer weer een afspraak met haar maken. B.D."
B.D.

25-11-2016: Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een keer bij Martina op bezoek te gaan. Een fijn gesprek waar je al je vragen kunt stellen en je een heleboel inzicht voor terug krijgt. Ik weet nu op welke dingen ik me moet richten en welke ik moet loslaten om me prettiger te voelen. Het heeft mij veel rust gegeven en energie om mijn leven weer te gaan leven. Heel erg bedankt, Martina."
anoniem

25-11-2016: Mijn ervaring met Martina is, dat zij zeer energieke krachten heeft. Ik merkte dat, toen zei 2 keer een huis bezoek bij mij heeft gedaan. D.m.v. handoplegging kon ik weer beter lopen, praten en zitten, wat ik voor die tijd niet kon. Ze geeft zelfs energie door, als je met haar aan het chatten bent op msn. Ik kon daarna 4 uur gwoon praten zonder te stotteren en met dubbele tong te praten. Door haar en haar energieke krachten, had ik toch nog leuke kerstdagen. Ben haar zeer dankbaar en raad iedereen aan om contact met haar te zoeken.P.D."
P.D.

25-11-2016: G.Dijk. spiritueel in Delden. Zij is iemand die een duidelijke boodschap kan overbrengen. Ook heeft zij wat losgemaakt wat ik zonder het zelf te hebben beseft had weggestopt. Er wordt iets losgemaakt waar je over gaat nadenken. Ik heb dit zeer gewaardeerd in haar en heb die middag dat zij een psychometrie gaf, toch wel wat van opgestoken. Ik wens Martina veel succes in haar bijzondere werk."
Gerard

25-11-2016: Een bijzonder vrouw, die veel warmte en rust over brengt. Heb haar ontmoet bij een middag bij mij zus. Ze heeft ons erg geholpen (en doet ze nog steeds) met onze dochter, we zijn er achter gekomen dat zij entiteiten ziet en ze zaten bij haar op de kamer. Onrustig slapen, gillen, huilen altijd na ander half uur dat zei in bed lag. Nu heeft ze ons huis en vooral haar kamer gereinigd en je staat versteld maar ze slaapt als nooit te voren. Zelf heb ik wijze lessen van haar mogen horen en heb daar ook bewust wat mee gedaan. Je wordt er POSITIEF een ander mens van. Ga zeker door Martina en hopelijk krijgen nog meer mensen jou bijzondere gave te zien. Noltus"
Inge

25-11-2016: Ik ben erg blij dat ik Martina heb ontmoet. Zij heeft voor onze zoon veel mogen betekenen. Hij ziet ook entiteiten en was altijd erg bang in z'n eigen huis. Zij heeft bij ons het huis gereinigd en wat tips aan de hand gedaan, we hebben een heel ander kind in huis. Ik heb zelf mogen ervaren hoeveel licht en liefde ze je geeft, ze is een geweldig mens. Ik kan het je aanraden met haar in contact te komen. Martina ik wens je heel veel succes, en liefde voor de toekomt. Diana."
Diana

25-11-2016: Martina: een geweldige vrouw met een duidelijke boodschap voor iedereen waarvoor zij aan het werk is. Ze geeft duidelijke en bruikbare informatie die ze doorkrijgt en weet eenieder te boeien. Ik ben persoonlijk blij haar ontmoet te hebben tijdens De Goede Doelendag van de Spirituele Vriendenkring Delden. Haar deelname heeft mede bijgedragen tot een geslaagde dag. Ook de psychometrie-sessies met haar zijn fijn om bij te wonen en geeft telkens bruikbare dingen voor de mensen die er zijn. Heerlijk om haar aan het werk te zien en ook om met haar persoonlijk te praten. Ik wens haar verder veel succes en veel kracht, licht en liefde met haar werk. Peter Zengerink"
Peter

25-11-2016: Ik sta altijd wat sceptisch tegen dit soort zaken, bij Martina merkt zelf de sceptische mens dat er meer is tussen hemel en aarde.... Zij heeft mij dingen verteld die zij eenvoudig niet kon weten op een andere manier....De psychometrie avond was erg leuk en concreet. Geen algemeenheden, maar echte info. Kortom een aanrader! Gyonne"
Gyonne

25-11-2016: Martina is goed in het reinigen van huizen en in het geven van richting. Wat heb je nog nodig of waar kun je aan werken om te groeien. Ze heeft ons huis energetisch schoon gemaakt en mij op weg geholpen . Haar informatie is zuiver. Ze is ook nog eens een leuk mens met humor. Astrid"
Astrid

18-07-2016: Lieve Martina. Al sinds tweeenhalf jaar ben je regelmatig mijn steun en toeverlaat. Toen zei je al ... dit kan wel eens lang gaan duren. Ik zag er tegenop, maar nu ik terugkijk zie ik dat ik die tijd nodig heb gehad om te groeien en sterk te worden. En jij hebt me daarbij geholpen! Door jouw warmte, inzichten en vooruitziende blik weet je me steeds weer rust en kracht te geven. Hierdoor heb ik weer geduld en vertrouwen door kunnen geven en merk ik dat de oester bij de ander weer open gaat en ik weer mag genieten van de prachtige parel binnenin! Ik ben je dankbaar voor alles!!"
Marion

13-07-2016: van 2015 - Hoe versteld kun je toch zijn als iemand ook de taal van het hart spreekt iemand die je niet kent maar die toch weet wat je voelt en meemaakt het kan toch niet dat dit alleen heldervoeldend of helderziendheid heet het is de connectie die Martina maakt doordat zij mensen hun harten raakt met haar eerlijkheid en innerlijke wijsheid weet ze je van veel dingen bewust te maken en neemt ze je mee naar je eigen stilte, naar de diepte van je ziel meditatie is haar tool en liefde is haar drijfveer. Het ''probleem bij wortel aanpakken'' is haar praktische manier. Martina, je bent bijzonder, dit is wat je bent en fijn dat je dit zo kan! liefs, mama en Devie"
Devie en mama

05-04-2015: Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda"
Linda

02-07-2016: Vanochtend "op de plank" bij de osteopaat kwam een diep gevoel voor dankbaarheid voor jouw op. Dank je voor je consult. Het doet zijn werk. "
Maarten

09-04-2016: Ons gezin slaapt weer ontspannen en we staan energieker op Telkens, nadat we terug kwamen van vakanties, voelden wij de sensatie dat ons huis niet fijn en èrg onaangenaam aanvoelde. De energie van ons huis voelde als erg negatief, en bij ons zelf stroomde onze eigen energie niet. We voelden ons zwaar, vermoeid, verdrietig, gevoel van niet vooruit te komen..., en dat ná onze vakanties waar we wèl GOED sliepen. Martina was al een paar keer in ons huis geweest.., ook als wij er wel eens niet waren en ze voelde dat het zéér negatief aanvoelde. We vroegen Martina ons huis energetisch te reiningen. Het bleek dat er meerder negatieve entiteiten in ons huis aanwezig waren die door één van ons "aangetrokken" werd en dat deze zéér "pittig" waren en het voor Martina een behóórlijke klus bleek om deze 4 "zware"entiteiten te verzoeken het huis te verlaten, middels haar 3 huisreinigingen... We ervaren het als zéér bijzonder dat er weer ontspannenheid is in huis, het huis voelt SCHOON, fris en groter aan dan vóór de huisreiniging. We zijn ontzettend blij dat we weer goed en intensief slapen en in een prettiger sfeer in ons huis kunnen vertoeven. Martina.., we zijn je erg dankbaar voor je hulp! Lieve groet, Mariska""
Mariska

29-11-2015: Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald
Ronald

08-11-2014: Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij, Mieke
Mieke

06-11-2014: Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs Mieke
Mieke

03-11-2014: Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda
Linda

28-10-2014: Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene
Irene

06-09-2014: Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.
Vivianne

05-09-2014: Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-08-2014: Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

15-07-2014: Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.
Beatrix

08-05-2014: Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.
Paulien

05-05-2014: Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam
Miriam

19-04-2014: Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise
Elise

18-04-2014: Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.
Jessie

09-11-2013: Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.
Corry

11-09-2013: Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda
Linda

20-03-2013: Alle lof voor Martina!!!
Andre

04-03-2013: Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel
Conny


Gastenboek

Wil je graag een stukje in mijn gastenboek schrijven stuur dan een mailtje. Ik zal je reactie zo snel mogelijk plaatsen.


13-07-2019: voor 2010 moet heten voor 2020 is alles op zijn plaats gevallen :)
Jacqueline

13-07-2019: Ik spreek Martina al zeker 2,5 jaar.Zij heeft mij begeleid in het proces met mijn geliefde.Toen ik hier voor bij haar kwam zei zij:jullie ijn nog lang niet klaar met elkaar,ik zie een volwaardige relatie ... voor 2010 is alles op zijn plaats gevallen en duidelijk voor jou.Gedurende de afgelopen 2,5 jaar gaf zij mij steun en raad en wist zij samen met mij altijd te kijken naar oplossingen:hoe ga je om met periodes van contact en stilte.Zonder haar had ik de handdoek al lang in de ring gegooid.Inmiddels is de relatie zich aan het ontwikkelen en hoewel wij elkaar wel gevonden hadden ,mijn geliefde en ik,zijn wij nu pas bezig met ons pad samen.Het is de moeite waard!Ik kan Martina aan een ieder aanbevelen.Zij is oprecht,integer en een vakvrouw!Liefs,Jacqueline
Jacqueline

12-08-2017: Een paar weken geleden heb ik Dineke de raindrop massage gegeven. En later uitgependeld welke oliën haar de komende 6 weken ondersteunen in haar ontwikkelingsproces. En weer sta ik versteld van het resultaat die de oliën van Young Living bieden. Hier haar bericht: Lieve Martina, Tijdens de raindropmassage voelde ik al bijna direct een stevige energie in mijn onderrug zich opbouwen en ook de dagen er na werkte de massage nog door. Ik voelde mij beter in mijn kracht staan en veel energieker. Ook de 3 etherische oliën, die je later voor mij uit pendelde, zijn exact die oliën, die ik nodig had voor mijn focus en punten van aandacht voor dat moment. Ook deze werkten bijna onmiddelijk na het inmasseren op de huid. En het zijn (h)éérlijk puur geurende oliën! Liefs van Dineke "
Dineke

10-06-2017: Lieve Martina, bedankt voor de heerlijke raindropmassage. Ik heb ervan genoten, een echte aanrader!"
Renate

07-06-2017: hallo lieve martine ik zag je bericht op fb over de raindrop massage. iets waar ik ik een tijdje mee loop om het zelf te gaan geven. dit was voor mij de kans om het zelf eens te ondergaan en te voelen wat en of het werkelijk wat doet. nou ik heb het geweten. ik voelde tijdens de massage al veel gebeuren en kreeg vele inzichten,waar ik blij van werd. sommige inzichten kon en kan ik nog niet plaatsen,ik vertrouw erop dat dat vanzelf wel komt op de tijd dat het nodig is de dagen erna voelde ik me steeds dichter bij mezelf komen en dus steeds meer in mijn kracht. dank je wel voor de fijne behandeling en ik heb inmiddels de olien besteld om het zelf te gaan geven . 1 drempel ben ik over. super bedankt en zie en spreek je graag nog eens gauw. liefs sandra"
sandra botter

05-06-2017: Ik heb al enige tijd contact met Martina haar consulten zijn zeer zuiver en respectvol. Haar begeleidingsgesprekken geven rust en inzicht in mijn eigen proces en zorgen voor een stuk bewustwording. De boodschappen die ze doorkrijgt bevestigen vaak mijn eigen innerlijk weten. Dank je wel Martina voor je hulp, waardoor ik steeds meer vanuit mijn hart kan leven en mijn ego kan loslaten. Hartegroet Lenie"
Lenie

09-05-2017: De raindropmassage heeft me echt een opkikker gegeven. De massage zelf was heerlijk met al die geurende olieën. Voelde me verwend. Ook jouw ervaringen en boodschappen die je doorkreeg, hebben me goed gedaan. De middag en avond voelde ik me zachter van binnen, minder zwaar in de schouders. Meer in m'n lichaam en tegelijkertijd dichter bij mijnZelf. Vandaag behoefte aan alleen zijn, veel naar binnen gericht. In de stilte en rust kon ik mildheid ervaren. En elke keer de keuze bewust worden, kies ik voor de angst of voor de liefde. Dank je wel, Martina. Het was een geschenk!! Zeker voor herhaling vatbaar. Lieve groet, Marianne "
Marianne

02-05-2017: Hoi Martina, ik wil jou super bedanken voor de energetische behandelingen die je bij mijn man doet. Tot voor een paar weken terug was ik soms heel bang voor zijn gezondheid, zo gestressed, zo vaak pijn op zijn borst. Nu is hij de relaxedheid zelf. Moet gewoon vaak om hem lachen want zo ken ik hem helemaal niet. Je hebt een circel doorbroken waar we zelf niet uitkwamen. Dank je!"
Sandra

03-04-2017: Gedurende de afgelopen paar maanden heb ik Martina regelmatig gesproken. Wat voel ik me goed door haar begeleid! Tevens gestimuleerd om krachtig, liefdevol en bewust mijn pad verder te bewandelen! Zoals zij liefdevol, vol mededogen en helder de situaties ziet en de informatie erover doorgeeft, wordt er op natuurlijke wijze, mededogen en Liefde nog meer in mij aangewakkerd waardoor ik vervolgens de situaties die dan spelen ook vanuit een helderder inzicht kan zien en met meer rust kan ervaren! Vanuit rust geeft ze advies en informatie door, waar ik heel veel aan heb. En het blijft me verbazen hoe Martina exact situaties wist te benoemen die zijn voorgevallen waarover ik niets met haar had gedeeld omdat het gewoon niet ter sprake kwam. Zaken die wel van invloed waren binnen het geheel. Het resultaat ervan is o.a. dat ik ze vanuit een ander gezichtspunt kan bekijken wat dus ook weer voor meer opheldering zorgt. Geweldig! Ik kan het echt een ieder aanbevelen om Martina te raadplegen voor goede en heldere inzichten en adviezen. En voor goede, liefdevolle begeleiding. Hartelijk bedankt Martina! Ook voor je geduld met mij ; ) Heel veel Liefs, Aida "
Aida

02-04-2017: Dank je wel Martina voor je consult. Ik heb je langere tijd niet gesproken en toch blijf je bij je bevindingen die je destijds ook zag. Je consult was helder, duidelijk en integer. Alles kwam tot nu toe ook qua tijd hoe jij het invoelde uit! Ik ben blij je weer gesproken te hebben. Tot snel. Lieve gr J."
Jose

11-03-2017: Lieve Martina, Ik wil je hier even laten weten dat ik je een lief en mooi mens vind. Dank je wel voor het fijne gesprek. Je bent een vrouw die werkelijk hart heeft voor de mensen en dat is heel waardevol. Je bent eigenlijk ook een healer door te zijn wie je van nature al bent. Veel liefs van Paula "
Paula

06-01-2017: Lieve Martina, in de zomer van 2015 heb ik een telefonisch consult bij je gehad omdat ik met zorgen over een geliefde die ik nagenoeg uit mijn leven verjaagd had. Ik was overstuur en je gaf me een fijn gesprek waarin je gepoogd hebt me gerust te stellen en me zo ver mogelijk vooruit te laten kijken naar de band tussen mij en deze man. Je vertelde me dat het allemaal zijn tijd nodig had, en gaf me enkele aanknopingspunten waar ik houvast aan had. Nu 1,5 jaar later kijk ik met enige verbazing terug en zie dat alles is verlopen zoals je het me toen kon beschrijven. Mijn leven heeft een aantal vreemde wendingen genomen. Als ik daar op voorhand over had gehoord, had ik niet geloofd wat er te gebeuren stond. Hij en ik zijn elkaar niet kwijtgeraakt, integendeel, we zijn in zekere zin dichter bij elkaar gekomen, en nu is het 'gewoon, goed'. Ik vind dat je dat heel goed gezien ofwel aangevoeld hebt. Ik kon je dit niet eerder schrijven, omdat ik zelf het overzicht nog niet had. Ik zat in de maalstroom van gebeurtenissen en zag niet, wat zich voor mij ontvouwde. Nu ik erop terug kan zien, merk ik pas hoezeer je verder kon kijken dan ik, en me daar eerlijk en kalm in geholpen hebt. Dank je wel. Ik heb veel aan je woorden gehad, de afgelopen jaren. Je hebt een heldere blik vooruit, je bent eerlijk en bewust; dat is me heel waardevol. Groet, H."
H.

25-11-2016: Lieve gastenboekbezoekers, de vandaag geplaatsten gastenboekberichten zijn een klein deel van de gastenboekberichten die ik in de loop der tijd heb ontvangen. Doordat deze website nieuw is heb ik vandaag weer een deel van de gastenboekberichten overgeplaatst. Met een hartelijke groet,Martina Fleer"
Martina

25-11-2016: Gisteren een consult van een uur gehad bij Martina thuis. Heel bijzonder! Zij heeft een ongelooflijk mooie en warme uitstraling, je voelt je direct op je gemak bij haar. Zij ziet en voelt snel en makkelijk de energieën en weet goed contact te maken met de spirituele wereld. Zij heeft daarnaast een enorme levenswijsheid. Zij heeft antwoord gegeven op al mijn vragen en wist al haar waarnemingen in het juiste perspectief te plaatsen. Zij gaf mij goede tips die bijzonder bruikbaar zijn. Ik wil zeker nog eens terugkomen! Martina, ongelooflijk bedankt, je bent een heel bijzonder mens... "
Rene

25-11-2016: Ik heb een heel fijn gesperk gehad met Martina. Martina ziet heel veel, ook de indrukken die in de diepere lagen zijn achtergebleven. Ze heeft mij bewust gemaakt van bepaalde dingen, waaraan ik meer aandacht moet schenken, dieper naar moet gaan kijken. Ik vind Martina een heel wijze en eerlijke vrouw die de informatie op een correctte manier weet te brengen.Geen enkel twijfel gehad aan haar helderziendheid. Ik ervaar dit als een zeer postieve bijdrage aan mijn geestelijk groei. Martina, hartelijk dank! En ja nog iets, Martina praat vanuit een heel diepe innerlijke stilte....een holistische benadering/kennis, iets wat mij heel erg heeft geraakt en waardoor ik de essentie van sommige dingen veel beter ben gaan zien/begrijpen. Dikke knuffel, Devie"
Devie

25-11-2016: Ik heb gisteren een heel fijn gesprek met martina gehad,waar in er voor mij veel duidelijk is geworden over de dingentjes waar ik mee zit/zat.Heel fijn dat ze mij adviezen heeft gegeven waar ik echt wat mee kan en zeker haar raad zal opvolgen.Ben rustiger in mijn gevoel nu en heb er weer vertrouwen in. Heel erg bedankt hiervoor martina! Liefs Nadia "
Nadia

25-11-2016: Vanavond was ik door omstandigheden erg onrustig. Meteen wist ik :Martina bellen.Ik ken Martina al wat langer,ze heeft me vaker geholpen. Ook vanavond werden de dingen weer duidelijk die ik mocht horen. Ze neemt de tijd en vindt de juiste woorden die ik nodig heb. Ze gebruikt daarbij haar eigen woorden vanuit haar weten en ervaringen maar ook geeft ze door wat haar verteld wordt door mijn begeleider(s) en haar eigen begeleiders. Het geeft me weer rust, vertrouwen en moed om door te gaan op mijn pad. Dank je Martina!!! Je bent een geweldig, lief en bijzondere vrouw !!! Een vrouw die ik ook andere mensen aanraadt voor een consult! liefs Hanny "
Hanny

25-11-2016: Martina is heel zuiver. Meteen voelt ze de dingen goed aan. Ook voelt ze de mensen aan met wie ik contact heb, al ken ik bijv de persoon alleen maar via mail. Daarnaast geeft ze goed advies en inzicht wat ik beste zou kunnen doen of hoe om te gaan in een bepaalde situatie. Ik heb eerder paragnosten etc opgezocht, maar vind Martina echt 1 van de allerbeste, gewoon omdat ze duidelijk en lekker eerlijk is. Ik ga haar zeker ooit nog een keer bellen. Thanx, Claudia "
Claudia

25-11-2016: Ik heb met Martina een open en eerlijk gesprek gehad. Ze wist precies te vertellen, waar ik mee bezig ben, en gaf mij goede adviezen hoe ik hier mee om kan gaan. Het was een telefonisch consult, maar ze kon me dingen tot in details vertellen over mezelf en mijn omgeving. Ik herkende veel van wat ze zei, en heb ook nieuwe inzichten gekregen. Ik heb veel aan de informatie die ze me heeft meegegeven en kan daardoor weer verder met mijn proces. Ze nam alle tijd voor mij, en het voelde prettig en veilig om met haar te praten. Ik heb met haar een afspraak gemaakt voor een tweede consult, omdat ik vertrouwen in haar heb en het gevoel heb dat zij mij echt kan helpen met mijn vragen. Nogmaals bedankt Martina! Liefs Manel"
Manel

25-11-2016: Ik heb gisteren ook een gesprek gehad met Martina. Martina was voor mij heel duidelijk en eerlijk. Ook toen de informatie niet echt was wat ik wilde horen en/of hoopte. Haha. Ze was geduldig en wilde alles uitleggen tot ik het begreep. Ik heb er veel aan gehad en weet nu waar ik me op moet richten. Het is toch waar zoals jullie weten: een harde waarheid is toch altijd waardevoller dan een mooie leugen. Martina, nogmaals heel erg bedankt en ik bel jou zeker weer als ik antwoorden wil. Liefs, Esther"
Esther

25-11-2016: Ik heb een plezierig en verhelderend gesprek met Martina gehad.Wat ze zei klopte, niet alleen over mijzelf, ook over anderen. Ik weet nu welke weg ik moet inslaan. Bedankt Martina"
anoniem

25-11-2016: Je bent instaat mensen (zoals jij dit noemt) thuis te brengen. Dit is de mooiste plek om te zijn. Dank je wel voor je tijd en aandacht. Liefs Loes"
Loes

25-11-2016: In een tijd van veel onrust en moeheid, trof ik de website van Martina en die sprak me direct aan. Haar beschrijving via het telefonisch consult was erg treffend en met de oplossingsrichting die ze bood, kan ik heel goed uit de voeten. anoniem."
anoniem

25-11-2016: De reading die wij hebben mogen ontvangen vanMartina is voor ons een verhelderend moment geweest. Onze twee jongens sliepen allebei niet goed. Ze werden vaak wakker en waren erg onrustig. Martina heeft eerst bij de kinderen ingevoeld en heeft ons verteld wat er de oorzaak van zou kunnen zijn. Dat ene moment bleek niet voldoende om de onrust in ons huis weg te krijgen. We hebben toen een nieuwe afspraak gemaakt, maar nu zonder de kinderen erbij. In het mooie en warme gesprek dat we toen hebben gehad is veel opgehelderd. Het heeft ons in ieder geval aan het denken gezet en het heeft ook geresulteerd in rustige nachten. De kinderen slapen goed. Voor ons ligt er een schone taak om ons ook meer bezig te houden met de dingen die echt belangrijk zijn in het leven. Martina bedankt voor de fijne gesprekken. Met vr.gr. Wouter & Marlies (&kids)"
Wouter

25-11-2016: Ik heb nu voor de tweede keer een reading ( telefonisch consult ) bij Martina gehad en had de behoefte om een positieve beoordeling op haar site achter te laten Het eerste gesprek wat ik met haar had,gaf me zoveel kracht en rust en voelde zo fijn aan,dat ik op een gegeven moment weer een afspraak bij haar heb gemaakt. Ze is een warme persoonlijkheid en vertelde mij dingen uit mijn naaste omgeving,die helemaal klopten. Over mijn diebare personen kon ze mij exact de de dingen vertellen, die zo kloppend waren en die ze absoluut niet kon weten.Ik hoefde bijna geen informatie te geven. Heb in het verleden al eens eerder een gesprek gehad met een paranormaal begaafd persoon,maar intuitief voelde dit niet altijd goed aan. Ik ga zeker nog een keer weer een afspraak met haar maken. B.D."
B.D.

25-11-2016: Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een keer bij Martina op bezoek te gaan. Een fijn gesprek waar je al je vragen kunt stellen en je een heleboel inzicht voor terug krijgt. Ik weet nu op welke dingen ik me moet richten en welke ik moet loslaten om me prettiger te voelen. Het heeft mij veel rust gegeven en energie om mijn leven weer te gaan leven. Heel erg bedankt, Martina."
anoniem

25-11-2016: Mijn ervaring met Martina is, dat zij zeer energieke krachten heeft. Ik merkte dat, toen zei 2 keer een huis bezoek bij mij heeft gedaan. D.m.v. handoplegging kon ik weer beter lopen, praten en zitten, wat ik voor die tijd niet kon. Ze geeft zelfs energie door, als je met haar aan het chatten bent op msn. Ik kon daarna 4 uur gwoon praten zonder te stotteren en met dubbele tong te praten. Door haar en haar energieke krachten, had ik toch nog leuke kerstdagen. Ben haar zeer dankbaar en raad iedereen aan om contact met haar te zoeken.P.D."
P.D.

25-11-2016: G.Dijk. spiritueel in Delden. Zij is iemand die een duidelijke boodschap kan overbrengen. Ook heeft zij wat losgemaakt wat ik zonder het zelf te hebben beseft had weggestopt. Er wordt iets losgemaakt waar je over gaat nadenken. Ik heb dit zeer gewaardeerd in haar en heb die middag dat zij een psychometrie gaf, toch wel wat van opgestoken. Ik wens Martina veel succes in haar bijzondere werk."
Gerard

25-11-2016: Een bijzonder vrouw, die veel warmte en rust over brengt. Heb haar ontmoet bij een middag bij mij zus. Ze heeft ons erg geholpen (en doet ze nog steeds) met onze dochter, we zijn er achter gekomen dat zij entiteiten ziet en ze zaten bij haar op de kamer. Onrustig slapen, gillen, huilen altijd na ander half uur dat zei in bed lag. Nu heeft ze ons huis en vooral haar kamer gereinigd en je staat versteld maar ze slaapt als nooit te voren. Zelf heb ik wijze lessen van haar mogen horen en heb daar ook bewust wat mee gedaan. Je wordt er POSITIEF een ander mens van. Ga zeker door Martina en hopelijk krijgen nog meer mensen jou bijzondere gave te zien. Noltus"
Inge

25-11-2016: Ik ben erg blij dat ik Martina heb ontmoet. Zij heeft voor onze zoon veel mogen betekenen. Hij ziet ook entiteiten en was altijd erg bang in z'n eigen huis. Zij heeft bij ons het huis gereinigd en wat tips aan de hand gedaan, we hebben een heel ander kind in huis. Ik heb zelf mogen ervaren hoeveel licht en liefde ze je geeft, ze is een geweldig mens. Ik kan het je aanraden met haar in contact te komen. Martina ik wens je heel veel succes, en liefde voor de toekomt. Diana."
Diana

25-11-2016: Martina: een geweldige vrouw met een duidelijke boodschap voor iedereen waarvoor zij aan het werk is. Ze geeft duidelijke en bruikbare informatie die ze doorkrijgt en weet eenieder te boeien. Ik ben persoonlijk blij haar ontmoet te hebben tijdens De Goede Doelendag van de Spirituele Vriendenkring Delden. Haar deelname heeft mede bijgedragen tot een geslaagde dag. Ook de psychometrie-sessies met haar zijn fijn om bij te wonen en geeft telkens bruikbare dingen voor de mensen die er zijn. Heerlijk om haar aan het werk te zien en ook om met haar persoonlijk te praten. Ik wens haar verder veel succes en veel kracht, licht en liefde met haar werk. Peter Zengerink"
Peter

25-11-2016: Ik sta altijd wat sceptisch tegen dit soort zaken, bij Martina merkt zelf de sceptische mens dat er meer is tussen hemel en aarde.... Zij heeft mij dingen verteld die zij eenvoudig niet kon weten op een andere manier....De psychometrie avond was erg leuk en concreet. Geen algemeenheden, maar echte info. Kortom een aanrader! Gyonne"
Gyonne

25-11-2016: Martina is goed in het reinigen van huizen en in het geven van richting. Wat heb je nog nodig of waar kun je aan werken om te groeien. Ze heeft ons huis energetisch schoon gemaakt en mij op weg geholpen . Haar informatie is zuiver. Ze is ook nog eens een leuk mens met humor. Astrid"
Astrid

18-07-2016: Lieve Martina. Al sinds tweeenhalf jaar ben je regelmatig mijn steun en toeverlaat. Toen zei je al ... dit kan wel eens lang gaan duren. Ik zag er tegenop, maar nu ik terugkijk zie ik dat ik die tijd nodig heb gehad om te groeien en sterk te worden. En jij hebt me daarbij geholpen! Door jouw warmte, inzichten en vooruitziende blik weet je me steeds weer rust en kracht te geven. Hierdoor heb ik weer geduld en vertrouwen door kunnen geven en merk ik dat de oester bij de ander weer open gaat en ik weer mag genieten van de prachtige parel binnenin! Ik ben je dankbaar voor alles!!"
Marion

13-07-2016: van 2015 - Hoe versteld kun je toch zijn als iemand ook de taal van het hart spreekt iemand die je niet kent maar die toch weet wat je voelt en meemaakt het kan toch niet dat dit alleen heldervoeldend of helderziendheid heet het is de connectie die Martina maakt doordat zij mensen hun harten raakt met haar eerlijkheid en innerlijke wijsheid weet ze je van veel dingen bewust te maken en neemt ze je mee naar je eigen stilte, naar de diepte van je ziel meditatie is haar tool en liefde is haar drijfveer. Het ''probleem bij wortel aanpakken'' is haar praktische manier. Martina, je bent bijzonder, dit is wat je bent en fijn dat je dit zo kan! liefs, mama en Devie"
Devie en mama

05-04-2015: Ik heb sinds vorig jaar augustus een aantal keren telefonisch contact met Martina gehad. Martina geeft me altijd rust en kracht. Haar inlevingsvermogen, haar empathie maar vooral haar voorspellingen geven mij weer moed. Martina haar voorspellingen komen telkens precies uit! Zelfs de datums kloppen. Lieve Martina, ik wil je bedanken voor de fijne gesprekken, voor je steun en je lieve en warme woorden. Je weet niet half hoeveel dit voor mij betekend. Ik ga je zeker nog bellen in de toekomst. Bedankt en tot snel. Liefs Linda"
Linda

02-07-2016: Vanochtend "op de plank" bij de osteopaat kwam een diep gevoel voor dankbaarheid voor jouw op. Dank je voor je consult. Het doet zijn werk. "
Maarten

09-04-2016: Ons gezin slaapt weer ontspannen en we staan energieker op Telkens, nadat we terug kwamen van vakanties, voelden wij de sensatie dat ons huis niet fijn en èrg onaangenaam aanvoelde. De energie van ons huis voelde als erg negatief, en bij ons zelf stroomde onze eigen energie niet. We voelden ons zwaar, vermoeid, verdrietig, gevoel van niet vooruit te komen..., en dat ná onze vakanties waar we wèl GOED sliepen. Martina was al een paar keer in ons huis geweest.., ook als wij er wel eens niet waren en ze voelde dat het zéér negatief aanvoelde. We vroegen Martina ons huis energetisch te reiningen. Het bleek dat er meerder negatieve entiteiten in ons huis aanwezig waren die door één van ons "aangetrokken" werd en dat deze zéér "pittig" waren en het voor Martina een behóórlijke klus bleek om deze 4 "zware"entiteiten te verzoeken het huis te verlaten, middels haar 3 huisreinigingen... We ervaren het als zéér bijzonder dat er weer ontspannenheid is in huis, het huis voelt SCHOON, fris en groter aan dan vóór de huisreiniging. We zijn ontzettend blij dat we weer goed en intensief slapen en in een prettiger sfeer in ons huis kunnen vertoeven. Martina.., we zijn je erg dankbaar voor je hulp! Lieve groet, Mariska""
Mariska

29-11-2015: Hoi Martina. Bedankt voor jouw boodschappen. Niks zweverigs, maar vooral helder en duidelijk. Aardse antwoorden waar ik iets mee kan. Ook bij jouw thuis was het goed vertoeven tijdens een consult, en mocht gewoon alles opnemen om het thuis nog eens te beluisteren en op te schrijven. Nogmaals bedankt, en sucses met je werk. En als ik je nodig heb, weet ik je te vinden. Groet van Ronald
Ronald

08-11-2014: Lieve Martina, Twaalf dagen geleden heb jij bij mij een energetische huisreiniging gedaan. Twee dagen geleden heb jij deze reiniging herhaald. Toen je voor de eerst keer het huis gereinigd had voelde het huis al fris aan. De zware druk die er in hing was weg. Daarbij voelde ik mezelf ook rustiger en vrolijker. Het gevoel na de tweede keer was heel bijzonder. Ik heb ECHT zonder te overdrijven dit gevoel in huis en in mijn hoofd het laatste half jaar geen dag meer gehad. Wat een rust en vrede. Mijn vriend is ook vrolijker en merkbaar positiever in zijn gedrag. Hij heeft weer ademruimte en energie. Ook hij lijkt minder ballast op zijn schouders te dragen. Echt!! Dit gevoel ben ik zo vreselijk lang kwijt geweest. Ik wist niet meer hoe het voelde om een soort van sereniteit in huis te hebben. De angst en de onrust in mijn hoofd is, na maanden dwangmatig aanwezig te zijn geweest, als sneeuw voor de zon verdwenen. Bedankt Martina. Heel erg bedankt. Liefs van mij, Mieke
Mieke

06-11-2014: Lieve Martina, Een paar weken terug heb ik jou gebeld. Ik had een aantal vragen en dingen waar ik mij zorgen om maakte. Jouw rustige en vriendelijke karakter, viel mij meteen op. Je had heel heldere antwoorden op mijn vragen. Ik kon mij daar heel goed in vinden. Nadat jij ons huis gereinigd had, viel het mij op dat mijn vriend een stuk vrolijker werd. Ik zag duidelijk dat hij rust had in zijn koppie en zoals jij het zegt: "meer ademruimte heeft gekregen". Tijdens een van onze gesprekken heb jij bepaalde zinnen gezegd. Deze zinnen zijn in de loop van de week exact door mijn vriend uitgesproken. Bij mij zijn er ook dingen positief veranderd. Ik heb meer vertrouwen in mijzelf, heb meer rust in mijn hoofd en ben vrolijker. Ook heb ik een aantal adviezen opgevolgd, waar ik in het begin angstig voor was. Jij vertelde mij, dat wanneer ik hier op zou vertrouwen, ik mijn angsten zou kunnen overwinnen. Nu merk ik ook dat dit het juiste pad is dat ik moet bewandelen. Dank je voor je hulp en je goede inzichten. Vooral bedankt voor het geven van het vertrouwen in mezelf. Liefs Mieke
Mieke

03-11-2014: Lieve Martina, Dankjewel alweer voor het fijne gesprek net. En je hebt alweer helemaal gelijk gekregen met je voorspellingen. Tot snel en heel veel liefs van Linda
Linda

28-10-2014: Een vriendin van mij had geregeld dat Martina mijn huis zou reinigen. Ik wist niet precies wanneer ze dat zou gaan doen en ik moest 's avonds naar het ziekenhuis naar mijn vader. Ik had er dus helemaal niet meer aan gedacht. Toen ik 's avonds laat thuiskwam dacht ik "goh, wat is het lekker fris hier, ik kan lekker ademen". Het was net alsof er een last vanaf was gevallen waardoor alles niet zo zwaar meer op me drukte. Later kwam ik erachter dat Martina mijn huis die avond al had gereinigd. Dat heb ik dus meteen gemerkt toen ik thuis kwam zonder dat ik er eigenlijk erg in had. Heel erg bedankt Martina. Het voelt hier weer als mijn thuis. Hartelijke groet, Irene
Irene

06-09-2014: Zojuist een fijn gesprek gehad met Martina. Heb door haar inzicht gekregen in wat mijn weg is en ze heeft advies en kracht hierin gegeven. Door wat ze vertelde werd ik bevestigd in bepaalde zaken die in mijn leven spelen. Ik voel me door haar gesteund en wil haar nogmaals voor haar gesprek heel hartelijk bedanken.
Vivianne

05-09-2014: Het gesprek van Martina raakte me zeer. Ze vertelde me met warmte en rust wat mijn pad is en wist zaken te benoemen die ik haar niet verteld had. Met die gegevens wist ze me de kracht te geven die in mijzelf zit en me te verbinden met mezelf. Ik ben ontzettend dankbaar voor dit gesprek. Heel veel liefs.

02-08-2014: Dank je wel . . . . !! voor dit integere gesprek, Martina. Je directheid op mijn vragen waren duidelijk en helder. Door jouw praktische aanpak heb je mij tools in handen gegeven, waar ik zeker mee verder kan!

15-07-2014: Toeval bracht me op deze site. Martina sloot zich op me aan op een moment dat ik door mijn migraine bekrachtiging zocht. Ze gaf me duidelijk aan dat zij op medisch vlak geen uitspraken kon doen of adviezen kon geven. Toch heb ik het contact als diepgaand en helend ervaren. Het krachtenveld dat ze binnen mijzelf en rondom mij aansprak bracht me nieuwe innerlijke rust en inzicht. Dank je wel Martina.
Beatrix

08-05-2014: Lieve Martina, Ben blij dat ik je heb leren kennen. Je hebt me duidelijk handvaten gegeven welke wegen ik zou kunnen bewandelen om mijn levensopdracht te bereiken. Zal hier dan ook zeker mee aan de slag gaan. Dat mijn twijfels en onzekerheden geen sta in de weg hoeven te zijn en ik die opleiding niet nodig heb! Verder ben je eerlijk, open en raak je de kern. Ook mijn vragen over een evt. relatie wist je goed te verwoorden. Bij het contact hebben van een overleden dierbare kwam je met veel nieuwe informatie die wat meer duidelijkheid gaven. Ook weet ik nu de betekenis van een droom die ik vaak in mijn kinderjaren had. Dank je voor je goede raad, ingevingen en duidelijkheid, weet nu waar ik sta. Echt heel bijzonder!! En neem zekers nog weer contact met je op!! Liefs Paulien.
Paulien

05-05-2014: Lieve Martina, heel hartelijk bedankt voor de fijne en verhelderende consulten die ik tot nu toe met jou heb gehad. Ik ben heel erg blij dat ik jou "ontdekt" heb, ik heb erg veel aan jouw wijze woorden/raadgevingen/inzichten gehad en ga jou in de toekomst dan ook zeker weer bellen! Jij raakt precies de kern van de zaak op "zielsniveau", echt heel bijzonder! Veel liefs, Miriam
Miriam

19-04-2014: Lieve Martina, ik wil U bedanken voor de fijne en warme consulten die ik van U heb mogen ontvangen! Tevens voor het luisterend oor en de heldere inzichten die U mij gegeven heeft om beter met de situatie om te kunnen gaan! U komt altijd heel snel tot de kern, en spreekt vanuit Uw hart! U ziet en voelt en hoort snel de energieen en weet dan ook heel goed contact met de andere energieen te maken!U bent altijd heel zuiver en geeft duidelijk aan wat te doen en welke keuzes en beslissingen je het beste kunt maken.U helpt ook altijd heel goed om emotioneel weer rust te vinden !! U bent een heel warm en zeer bijzonder persoon!! Ik ga U zeker nog vaker bellen, liefs Elise
Elise

18-04-2014: Martina, open eerlijk duidelijk en zuiver mediumschap vanuit je hart. Wauw; dankjewel voor je puur zijn.
Jessie

09-11-2013: Martina is erg zuiver, als ze niets doorkrijgt van overledenen verteld ze dit eerlijk. Ik heb een bijzonder fijn gesprek gehad met haar over mijn levensopdracht, en hoe ik mijn talenten het beste kan gebruiken. Ik ben zeer geholpen door dit contact met Martina, veel is mij nu duidelijk geworden. Bedankt Martina.
Corry

11-09-2013: Ik heb nu al een aantal keren contact gehad met Martina. Wat een geweldig mooi mens!! Martina je hebt het altijd bij het rechte eind en ik wil je via deze weg laten weten dat ik heel veel kracht en steun uit onze gesprekken haal!! Dankjewel daarvoor. Liefs Linda
Linda

20-03-2013: Alle lof voor Martina!!!
Andre

04-03-2013: Martina, bedankt voor alle inzichten. Je directheid raakt precies de kern van de zaak op een diep nivo. Ook al was het niet altijd wat ik wilde horen zei je wat ik diep van binnen wel weet maar niet toe wil geven. Dank je wel
Conny